LEVENSKUNST

Introductie

Het doel van deze niet-commerciële website is om "Levenskunst" toegankelijk te maken voor een breed publiek. "Levenskunst" helpt je bij de keuzes die je moet maken in je leven. Surf eens over deze website; daarna zul je mensen op een andere manier gaan bekijken.

Het is een website voor iedereen, vooral voor mensen die net beginnen met "Levenskunst" en zich willen verdiepen in alle aspecten ervan. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je je verder verdiepen met boeken en andere websites. Maar let op, sommige boeken gebruiken heel filosofisch jargon en gaan vaak diep in op één specifiek onderwerp binnen "Levenskunst." Voor beginners kan het daardoor best lastig zijn om het overzicht te bewaren.
"Levenskunst" geeft je kracht in je bestaan. De boom die je op veel pagina's van de website ziet, symboliseert die kracht. En de wisselende afbeeldingen van mensen in de rechterbovenhoek staan voor jouw altijd veranderende omgeving.

Over de linkjes op de website:

De website kan nog wel wat verbeteringen gebruiken. De makers willen graag jouw commentaar en opmerkingen horen, dus stuur die naar "info at Levenskunstactief.nl."

Dus, ga ervoor en ontdek hoe "Levenskunst" jou kan versterken in jouw leven!